Acupuncturist Maartje Degen

Ik vind het erg mooi om te zien dat je met acupunctuur zeer sterke resultaten kan behalen zonder vervelende bijwerkingen. Het goede van acupunctuur is dat er snel beweging komt in je natuurlijke herstelproces waardoor je klachten snel verminderen of verdwijnen. Het uitgangspunt van mijn behandeling is dan ook om het zelfgenezend vermogen van je lichaam te versterken, zodat het lichaam zichzelf sneller geneest. Over het algemeen zijn mensen zich vaak helemaal niet bewust van de kracht van hun eigen lichaam en energie als geheel.

Jouw herstel

Aan de basis van mijn acupunctuur behandelingen staat dat jouw lichaam en energie een geheel is. En dat de oplossing voor een klacht of voor een bepaalde ziekte in de mens zelf aanwezig is. Mijn benadering gebeurt met name vanuit mijn kennis, ervaring, gevoel, intuïtie en observatievermogen. Ik vind het heerlijk om mijn bijdrage te kunnen leveren aan jouw herstel en balans.

Maak een afspraak

Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel voor een afspraak of stuur mij een email als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn praktijk Acupunctuur Zutphen.